Hjem

FAQ

ofte stilte spørsmål

FAQ

På denne siden finner du svar på de vanligste spørsmålene om LUMAGICA. Send oss gjerne en e-post på info@lumagica.no om du ikke finner svar på det du lurer på.

LUMAGICA er åpen 18. november–30. desember 2022*.
Mandag: Stengt
Tirsdag–torsdag: 17.00-21.30.
Fredag–søndag: 16.00–22.00

*23.–26. desember holder vi stengt.

LUMAGICA arrangeres på Bergenhus festning i Bergen. Bergenhus festning ligger i Bergen sentrum, som nærmeste nabo til Bryggen. Inngang via hovedporten, like ved Thon Hotel Orion.

Veibeskrivelse:

  • Bil: Adkomst med bil nordfra eller sørfra på riksvei 585. For parkering, se Parkering.
  • Taxi: Taxiholdeplass like utenfor Hovedporten (Bradbenken).
  • Buss: Nærmeste busstopp er Bradbenken. Se skyss.no for rutetider.

Nærmeste offentlige parkeringshus er KlosterGarasjen med 940 plasser. Nærmeste parkeringshus er ved Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen og Rosenkrantz P-hus i Rosenkrantzgt. 12.

Bergenhus Festning, indre festning, er bilfri og det er innkjøring forbudt og parkering forbudt.

For å begrense kødannelse og dermed sikre den beste opplevelsen for alle, kjøper du billett til et bestemt ankomsttidspunkt. Du kan være i lysparken så lenge du ønsker.

Heldigvis er LUMAGICA et utendørsarrangement, noe som betyr at det er forholdsvis enkelt for oss å tilrettelegge for et trygt besøk om det skulle komme en ny bølge med Civid-19. På LUMAGICA bestiller du billett til en tidsluke og dermed begrenser vi antall mennesker som oppholder seg i lysparken på samme tid. 

Vi viser til Helsenorge for gjeldende informasjon og oversikt over råd og regler om Covid-19.

Om vi må avlyse LUMAGICA får du selvfølgelig pengene tilbake.

Du kan kjøpe billett ved inngangen mot et tillegg. Vi anbefaler derfor at du kjøper billetter på forhånd. Du kan raskt og enkelt bestille billetter på nett.

0–3 år: Gratis

4–13 år: Tirsdag–torsdag: 125,– (140,– i døren)
Fredag–søndag: 140,– (155,– i døren)

Fra 14 år: Tirsdag–torsdag: 195,– (210,– i døren)
Fredag–søndag: 225,– (240,– i døren)

Familiebillett (gjelder for fire personer, det vil si 1 voksen + 3 barn, eller 2 voksne + 2 barn). Tirsdag–torsdag: 520,– (580,– i døren)
Fredag–søndag: 580,– (640,– i døren)

Senior/pensjonist: Tirsdag–torsdag: 175,– (190,– i døren)
Fredag–søndag: 200,– (215,– i døren)

Ledsagere: Ledsagere får gratis inngang mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis ved ankomst. Gratis billett bestilles på billettsiden vår.

Inkludert i prisen:
Når du kjøper billett, betaler du for inngang til LUMAGICA, den magiske lysparken. Du kan være på LUMAGICA så lenge du ønsker. På parkområdet har du mulighet til å kjøpe smakfull mat og drikke fra spesielt utvalgte foodtrucs. For mer informasjon angående billetter, se billettsiden.

Lumagica passer for hele familien. Barn under 13 år må være i følge med en voksen for å besøke lysparken Lumagica.

Er du rullestolbruker og ønsker å besøke LUMAGICA er du varmt velkommen. Lysparken har toaletter tilpasset rullestolbrukere. Både manuell og elektrisk rullestol, samt barnevogn, har god mulighet for å bevege seg rundt i lysparken, med et lite forbehold om været, som kan sette begrensninger. Underlaget på ruten gjennom lysparken består av grusstier, som kan bli gjørmete.

Ledsagere får gratis inngang mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis ved ankomst.

Ledsagere trenger altså ikke forhåndskjøpt billett.

 

Om vi må avlyse LUMAGICA får du selvfølgelig pengene tilbake. Vi kan dessverre ikke ta høyde for at våre gjester blir syke eller av andre årsaker må avlyse sitt besøk. 

Hos LUMAGICA hjelper vi deg gjerne med ombooking dersom det er mulig. Ombooking skal i utgangspunktet skje senest syv dager før arrangementsdato. 

Slik ombooker du din billett:
– Logg inn på «Min konto» hos Ticketmaster – trykk på ordren du ønsker å endre 
– Klikk på «Trenger du hjelp med denne ordren?» nederst på siden og følg videre instruksjoner
– Velg kategori «Jeg trenger hjelp med min ordre», tema «Gjøre endringer på min ordre» og undertema «Endre plasser/billetter»

Vi kan ikke garantere ombookinger som skjer under syv dager før arrangementsdato, men vi strekker oss så langt vi kan. Send en e-post med ditt billettnummer til info@lumagica.no, så ser vi om vi kan hjelpe deg.

Det er mulighet for å benytte toalett i lysparken. Toalettene er naturligvis handikaptilpasset.

Vi tar hensyn til dyr, og mener derfor at det ikke er en god idé å ta med dyr til LUMAGICA. Det vil være mange mennesker og høy aktivitet i lysparken, noe som kan gjøre dyr utrygge og forvirret, derfor er det ikke tillatt å ta med hund eller andre husdyr til LUMAGICA.

Du kan betale din billett med Visa og Mastercard. Annen informasjon om billettsalg finner du på billettsiden.

 

 

Det er mulig å kjøpe mat og drikke fra foodtrucken Taste of Greece. Drikke kan du også kjøpe i vår bar som du finner i det store oppvarmede tipi-teltet.

Medbragt mat og drikke er ikke tillatt.