Partnere

Vi skaper verdifulle samarbeid

Bli LUMAGICA-partner

For oss i LUMAGICA er det viktig å skape verdi for hver enkelt gjest, men også for de bedriftene vi samarbeider med. Et samarbeid med LUMAGICA gir din bedrift mulighet til:

  • Aktivering av sponsoratet med en aktivitet på festivalområdet
  • Å kommunisere med og bli synlig for tusenvis av potensielle kunder
  • Å bli en del av et profesjonelt nettverk med andre kommersielle partnere
  • Å kunne invitere dine kunder og samarbeidspartnere til et spektakulært arrangement for hele familien
  • Å benytte LUMAGICAS kanaler, både digitale og tradisjonelle

Vi skreddersyr en løsning som er tilpasset din bedrift. Vi er opptatt av at begge parter skal få mest mulig ut av et potensielt samarbeid.

Send en e-post til info@lumagica.no om dette er interessant for deg og din bedrift.

PARTNERE

LUMAGICA inngår i satsningen «Julebyen Bergen» som Bergen Sentrum AS står bak, og som Bergen Julemarked og Pepperkakebyen også er en del av.

Thon Hotel Orion er et fargerikt totalrenovert hotell. Hotellet har komfortable rom utstyrt med Jensen-madrasser, prisbelønt frokost, treningsrom, lounge og moderne møterom. Med sentral beliggenhet i Bergen ligger alt til rette for et flott opphold, enten det er i forbindelse med jobb eller på privat reise.

Galleriet er Bergens mest spennende og sentrale handleplass – og møtested. Senteret har 70 butikker og flere gode spisesteder. Se mer på galleriet.com.

Bergensavisen er hele Bergens lokalavis – med mottoet «Ingen kjenner Bergen som BA». Vi har en ambisjon om å gi leserne den beste dekningen av hva som skjer i Bergen. Med entusiasme, men også sterkt kritisk blikk, skal avisen gjøre en positiv innsats for å gjøre vår by litt bedre å leve i.

Hurtigruten – verdens vakreste sjøreise, helt siden 1893. Velg din opplevelse på hurtigruten.no