Hjem

FAQ

ofte stilte spørsmål

FAQ

På denne siden finner du svar på de vanligste spørsmålene om LUMAGICA. Send oss gjerne en e-post på info@lumagica.no om du ikke finner svar på det du lurer på.

LUMAGICA er åpen 12. november–19. desember 2021.
Mandag-torsdag kl. 17.00-22.00.
Fredag–søndag kl. 16.00–22.00

LUMAGICA arrangeres på Bergenhus festning i Bergen. Bergenhus festning ligger i Bergen sentrum, som nærmeste nabo til Bryggen. 

Veibeskrivelse:

  • Bil: Adkomst med bil nordfra eller sørfra på riksvei 585. For parkering, se Parkering.
  • Taxi: Taxiholdeplass like utenfor Hovedporten (Bradbenken).
  • Buss: Se skyss.no

Nærmeste offentlige parkeringshus er KlosterGarasjen med 940 plasser. Nærmeste parkeringshus er ved Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen og Rosenkrantz P-hus i Rosenkrantzgt. 12.

Bergenhus Festning, indre festning, er bilfri og det er innkjøring forbudt og parkering forbudt.

For å begrense kødannelse og dermed sikre den beste opplevelsen for alle, kjøper du billett til et bestemt tidspunkt. Vi ønsker at du ankommer så nærme din bestilte tid som mulig, men du mister naturligvis ikke plassen din om du blir forsinket. Du kan også kjøpe billett i døren.

Vi i LUMAGICA følger utviklingen av Covid-19 tett. Heldigvis er LUMAGICA et utendørsarrangement, noe som betyr at vi kan holde åpent som normalt. Videre er det slik at du bestiller billett til en tidsluke og dermed begrenser vi antall mennesker som oppholder seg i lysparken på samme tid. Vi er glade for at vi får fortsette å spre lysmagi i førjulstiden. Likevel oppfordrer vi alle til å ta på seg munnbind i køen inn til parken, samt der det ikke er mulig å holde 1 meter avstand. Vi setter også ut håndsprit. Vær nøye med håndhygienen og hold deg hjemme dersom du er syk. Og viktigst av alt, ta vare på hverandre.

Vi viser til Helsenorge for gjeldende informasjon og oversikt over råd og regler om Covid-19.

Om vi må avlyse LUMAGICA får du selvfølgelig pengene tilbake.

Du kan kjøpe billett ved inngangen mot et tillegg. Vi anbefaler derfor at du kjøper billetter på forhånd. Du kan raskt og enkelt bestille billetter på nett.

0–3 år: Gratis

4–12 år: Mandag–torsdag: 125,– (140,– i døren)
Fredag–søndag: 140,– (155,– i døren)

Fra 13 år: Mandag–torsdag: 195,– (210,– i døren)
Fredag–søndag: 225,– (240,– i døren)

Grunnet nye covid-19-retningslinjer selger vi dessverre ikke familiebilletter lenger.

Senior/pensjonist: Vi har dessverre ikke reduserte priser for seniorer/pensjonister.

Ledsagere: Ledsagere får gratis inngang mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis ved ankomst.

Inkludert i prisen:
Når du kjøper billett, betaler du for inngang til LUMAGICA, den magiske lysparken. På parkområdet har du mulighet til å kjøpe smakfull mat og drikke fra spesielt utvalgte food trucks. For mer informasjon angående billetter, se billettsiden.

Lumagica passer for hele familien. Barn under 12 år må være i følge med en voksen for å besøke lysparken Lumagica.

 

Er du rullestolbruker og ønsker å besøke LUMAGICA er du varmt velkommen. Lysparken har toaletter tilpasset rullestolbrukere og handikapparkering. Både manuell og elektrisk rullestol, samt barnevogn, har god mulighet for å bevege seg rundt i lysparken, med et lite forbehold om været, som kan sette begrensninger. Underlaget på ruten gjennom lysparken består av grusstier, som kan bli gjørmete, og metallplater, som kan bli glatte.

Ledsagere får gratis inngang mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis ved ankomst.

Ledsagere får gratis inngang mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis ved ankomst.

Ledsagere trenger altså ikke forhåndskjøpt billett.

 

Om vi må avlyse LUMAGICA får du selvfølgelig pengene tilbake. Vi kan dessverre ikke ta høyde for at våre gjester blir syke eller av andre årsaker må avlyse sitt besøk. Om du ikke har mulighet til å benytte deg av bestilte billetter anbefaler vi deg å selge billettene via trygge kanaler.

Det er mulighet for å benytte toalett i lysparken. Toalettene er naturligvis handikaptilpasset.

Vi tar hensyn til dyr, og mener derfor at det ikke er en god idé å ta med dyr til LUMAGICA. Det vil være mange mennesker og høy aktivitet i lysparken, noe som kan gjøre dyr utrygge og forvirret, derfor er det ikke tillatt å ta med hund eller andre husdyr til LUMAGICA.

Du kan betale din billett med Visa og Mastercard. Annen informasjon om billettsalg finner du på billettsiden.

 

 

Det er mulig å kjøpe mat og drikke fra foodtrucks drevet av lokale restauranter.

Medbragt mat og drikke er ikke tillatt.