Om oss

Lysparken LUMAGICA

OM OSS

12. november til 19. desember flytter LUMAGICA inn på Bergenhus festning. LUMAGICA er en lyspark som er  lagt opp som en magisk rute der du som besøkende passerer over førti unike og spektakulære lysinstallasjoner, mange av dem inspirert av Bergens kultur og historie. Hver installasjon er et lysshow i seg selv. LUMAGICAs installasjoner benytter nemlig den nyeste teknologien innenfor lys, røyk og 3D. Ruten avsluttes i et spiseområde der du kan kjøpe mat og drikke fra foodtrucks drevet av lokale restauranter.

Den magiske lysparken LUMAGICA arrangeres av MK Illumination, som kombinerer lokalkunnskap med global ekspertise for å skape gode lysopplevelser som rett og slett gjør folk glade. I dag fins LUMAGICA flere steder i Europa og Japan og flere skal det bli. Her i Norge er vi stolte av å starte på Bergenhus festning i Bergen, og vi gleder oss til å skape lysmagi for deg.

For å kunne gi deg en magisk opplevelse har vi gått grundig til verks. Et av våre internasjonale LUMAGICA-team dro på en toårig reise rundt i verden for å samle kunnskap og inspirasjon. Denne kunnskapen og inspirasjonen har vi blandet med lokal forankring for å gjøre hver lyspark unik.

Vi har høye krav til både sikkerhet og miljø, og følger naturligvis gjeldende lover og regler i alle ledd. Vi jobber med arborister og elektrikere med godkjente lisenser og tillatelser. Samtlige installasjoner er designet av vårt eget designteam og produseres i egne fabrikker.

Til lysparken kan du ta med familien, kollegaer, venner eller kanskje kjiket på en magisk og uforglemmelig kveld med interaktive opplevelser, lyskunst, musikk og god mat og drikke.

Kort fortalt

  • Vi lyser opp dagen din
  • Vi inviterer deg med på en magisk oppdagelsesferd
  • Vi forteller historier og du skaper dine egne
  • Vi gir deg magi, unike lysopplevelser og minner for livet
  • Vi er LUMAGICA
lyspark lumagica bergen bergenhus festning

Sound effects obtained from https://www.zapsplat.com