Hjem

FAQ

ofte stilte spørsmål

FAQ

På denne siden finner du svar på de vanligste spørsmålene om LUMAGICA. Send oss gjerne en e-post på info@lumagica.no om du ikke finner svar på det du lurer på.

LUMAGICA er åpen 27. januar–26. februar 2023.

Mandag: Stengt
Tirsdag–torsdag: 17.00-21.30.
Fredag–søndag: 17.00–22.00.

Du kan kjøpe billett ved inngangen mot et tillegg. Vi anbefaler derfor at du kjøper billetter på forhånd. Du kan raskt og enkelt bestille billetter på nett.

0–3 år: Gratis

4–13 år: Tirsdag–torsdag: 125,– (140,– i døren)
Fredag–søndag: 140,– (155,– i døren)

Fra 14 år: Tirsdag–torsdag: 195,– (210,– i døren)
Fredag–søndag: 225,– (240,– i døren)

Familiebillett (gjelder for inntil fem personer, det vil si 1 voksen + 3 barn, eller 2 voksne + 3 barn). Tirsdag–torsdag: 520,– (580,– i døren)
Fredag–søndag: 580,– (640,– i døren).

10 % rabatt på familiebillett i vinterferien.

Honnør/senior/student: Tirsdag–torsdag: 145,– (160,– i døren)
Fredag–søndag: 165,– (180,– i døren)

Ledsagere: Ledsagere får gratis inngang mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis ved ankomst. 

Inkludert i prisen:
Når du kjøper billett, betaler du for inngang til LUMAGICA, den magiske lysparken. Du kan være på LUMAGICA så lenge du ønsker.

Det er mulighet for å kjøpe mat og drikke for en hyggelig og sosial pause i kafeen ved indre festning, der er det også mulighet for å kjøpe øl og vin. På dager med ekstra mye besøk på LUMAGICA er Haubitsmagasinet åpent.

Lumagica passer for hele familien. Barn under 13 år må være i følge med en voksen for å besøke lysparken Lumagica.

LUMAGICA arrangeres på Kristiansten festning i Trondheim. Inngang fra Festningsgata, nede ved Festningsparken.

Festningen ligger i sentrum av Trondheim og du kan se den særegne donjonen fra de fleste steder i byen. Det er en kort spasertur fra bysentrum og opp til festningen. Kjører du bil, er hovedveiene skiltet. NB. Begrenset antall parkeringsplasser ved festningen.

Adresse: Kristianstensbakken 60.

Nærmeste taxiholdeplass er ved Solsiden kjøpesenter.

LUMAGICA disponerer en parkeringsplass med plass til ca. 50 biler like ved inngangen til parken. Kjør inn ved Festningsgata 2, kjør så forbi den første parkeringsplassen du kommer til, så vil du se LUMAGICAs parkering. Parkeringen er merket med skilt.

Kristiansten festning er kupert og i tillegg kan værforhold gjøre det utfordrende for rullestolbrukere å besøke LUMAGICA. Det samme gjelder barnevogn. Ønsker du å besøke oss med små barn anbefaler vi bæresele, sterke rygger/armer eller kanskje et akebrett.

Ledsagere får gratis inngang mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis ved ankomst.

Ledsagere trenger altså ikke forhåndskjøpt billett.

 

Det er mulighet for å kjøpe mat og drikke for en hyggelig og sosial pause i kafeen ved indre festning, der er det også mulighet for å kjøpe øl og vin. På dager med ekstra mye besøk på LUMAGICA er Haubitsmagasinet åpent.

Medbragt mat og drikke er ikke tillatt.

Om vi må avlyse LUMAGICA får du selvfølgelig pengene tilbake. Vi kan dessverre ikke ta høyde for at våre gjester blir syke eller av andre årsaker må avlyse sitt besøk. 

Hos LUMAGICA hjelper vi deg gjerne med ombooking dersom det er mulig. Ombooking skal i utgangspunktet skje senest syv dager før arrangementsdato. 

Slik ombooker du din billett:
– Logg inn på «Min konto» hos Ticketmaster – trykk på ordren du ønsker å endre 
– Klikk på «Trenger du hjelp med denne ordren?» nederst på siden og følg videre instruksjoner
– Velg kategori «Jeg trenger hjelp med min ordre», tema «Gjøre endringer på min ordre» og undertema «Endre plasser/billetter»

Vi kan ikke garantere ombookinger som skjer under syv dager før arrangementsdato, men vi strekker oss så langt vi kan. Send en e-post med ditt billettnummer til info@lumagica.no, så ser vi om vi kan hjelpe deg.

Det er mulighet for å benytte toalett i lysparken. Toalettene er naturligvis handikaptilpasset.

Vi tar hensyn til dyr, og mener derfor at det ikke er en god idé å ta med dyr til LUMAGICA. Det vil være mange mennesker og høy aktivitet i lysparken, noe som kan gjøre dyr utrygge og forvirret, derfor er det ikke tillatt å ta med hund eller andre husdyr til LUMAGICA.

Du kan betale din billett med Visa og Mastercard. Annen informasjon om billettsalg finner du på billettsiden.

 

 

Heldigvis er LUMAGICA et utendørsarrangement, noe som betyr at det er forholdsvis enkelt for oss å tilrettelegge for et trygt besøk om det skulle komme en ny bølge med Civid-19. På LUMAGICA bestiller du billett til en tidsluke og dermed begrenser vi antall mennesker som oppholder seg i lysparken på samme tid. 

Vi viser til Helsenorge for gjeldende informasjon og oversikt over råd og regler om Covid-19.

Om vi må avlyse LUMAGICA får du selvfølgelig pengene tilbake.